Hoe doe je mee?

Staat je bedrijf/organisatie achter de doelstellingen van het Brancheplan Verpakkingen én wil je een actieve bijdrage leveren aan het realiseren hiervan? Onderteken het Brancheplan Verpakkingen dan als deelnemende of ondersteunende partij!

Je kunt op verschillende manieren meedoen.

Deelnemende partij

Als deelnemende partij onderteken je dit plan en committeer je je aan het opnemen van de doelstellingen voor 2025 in het strategisch plan van je bedrijf/organisatie. Je gaat een inspanningsverplichting aan en neemt jaarlijks deel aan monitoring van de doelstellingen door het invullen van een enquête en aanleveren van benodigde data daarvoor.

Ondersteundende partij

Als ondersteunende partij steun je de doelen, maar heb je geen inspanningsverplichting. Wel wordt er verwacht dat je de jaarlijkse monitoring invult en intern communiceert over het brancheplan en dat je extern je ondersteuning bekend maakt.

Kennispartners brengen hun kennis & ervaring in als inspanningsverplichting bij pilots en/of deelnemers.

Onderwijsinstelling

Naast ondertekende partijen werken we samen met onderwijsinstellingen voor verder onderzoek in het kader van de drie verduurzamingsstrategieën.

Ik wil meedoen!

Stuur een mail naar Susanne Klinge, er wordt dan contact met je opgenomen.

Verstuur e-mail
Minder verpakkingen en hergebruiken. Dat is het doel van het Brancheplan Verpakkingen. Doet jouw bedrijf ook mee?

Heb je een vraag?

Neem dan even contact op met Laurens de Vrijer. Hij is vakspecialist en helpt je graag verder.
telefoon
088 543 27 40

Veelgestelde vragen

Lees op deze pagina hoe je mee kunt doen, wat het je oplevert, wat de doelstellingen zijn en nog veel meer.
Veelgestelde vragen
Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om sitenavigatie te verbeteren, sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen.