Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om sitenavigatie te verbeteren, sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen.
Terug naar overzicht

Brancheplan Verpakkingen op de shortlist voor de Circular Award 2024

De Circular Awards zijn prijzen voor de meest impactvolle circulaire projecten, organisaties, ketensamenwerkingen én personen in Nederland

Het Brancheplan Verpakkingen staat op de shortlist van de Circular Award 2024. De Circular Awards zijn prijzen voor de meest impactvolle circulaire projecten, organisaties, ketensamenwerkingen én personen in Nederland en worden georganiseerd door Het Versnellingshuis Nederland Circulair! en mogelijk gemaakt door het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. De awards worden uitgereikt in 4 categorieën: Business, Public, Circular Chain (over ketensamenwerking) en Circular Heroes (personen).

In totaal waren er 176 aanmeldingen. Onbekend is hoeveel van deze aanmeldingen waren voor de circulair award, maar ons brancheplan staat dus op de shortlist, samen met 11 andere impactvolle keteninitiatieven. Daar zijn we natuurlijk enorm trots op. Het is een mooie waardering voor al het werk dat de afgelopen twee jaar door alle deelnemers en ondersteuners is verricht!

Op maandag 26 februari worden de 3 finalisten bekend gemaakt. De deskundige jury zal zich de komende tijd hierover gaan beraden. Tijdens de Nationale conferentie op donderdag 14 maart zal de uiteindelijke winnaar bekend worden gemaakt. Dit is midden in de week van de Circulaire economie van maandag 11 tot en met zaterdag 16 maart. Klik hier voor meer informatie en de andere genomineerden.

Download
Download

Heb je een vraag?

Neem dan even contact op met Laurens de Vrijer. Hij is vakspecialist en helpt je graag verder.

Update!

We zijn weer een aantal weken verder sinds de vorige nieuwsbrief. Tijd voor een update!

Veelgestelde vragen

Lees op deze pagina hoe je mee kunt doen, wat het je oplevert, wat de doelstellingen zijn en nog veel meer.
Veelgestelde vragen