Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om sitenavigatie te verbeteren, sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen.
Terug naar overzicht

Resultaten eerste meting Brancheplan Verpakkingen

Om de voortgang van het brancheplan verpakkingen te evalueren wordt er jaarlijks een onafhankelijke monitoring uitgevoerd door het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. De resultaten van de eerste meting over 2021 zijn nu bekend.

Voortgang

Belangrijke les van deze eerste meting is dat een aantal uitgevraagde data niet beschikbaar is in de systemen van de deelnemers. We blijven werken aan de verbetering van de monitoring en de eerste stappen hiertoe zijn al gezet. Op basis van de resultaten van deze meting werken we aan een herijking van de doelstellingen om in de toekomst nog beter de voortgang op de doelstellingen te kunnen meten.

In maart 2023 zullen we de vervolgmeting starten en data uit gaan vragen bij de deelnemers. In de vervolgmeting hopen we het aantal respondenten te verhogen. Er zullen meer hulpmiddelen beschikbaar worden gesteld voor het invullen van de vragenlijst zoals een online meeting om vragen van deelnemers te beantwoorden. Ook zal er een FAQ komen die antwoord geeft op veel voorkomende vragen en uitdagingen.

Infographic
In de infographic is de opgehaalde data in één oogopslag zichtbaar.
Download
Rapport eerste meting
Het gehele rapport van de eerste meting Brancheplan Verpakkingen
Download

Heb je een vraag?

Neem dan even contact op met Laurens de Vrijer. Hij is vakspecialist en helpt je graag verder.

Update!

We zijn weer een aantal weken verder sinds de vorige nieuwsbrief. Tijd voor een update!

Veelgestelde vragen

Lees op deze pagina hoe je mee kunt doen, wat het je oplevert, wat de doelstellingen zijn en nog veel meer.
Veelgestelde vragen