Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om sitenavigatie te verbeteren, sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen.
Terug naar overzicht

Vliegende start voor Brancheplan verpakkingen

Afgelopen woensdag presenteerde Techniek Nederland samen met tien enthousiaste bedrijven het Brancheplan Verpakkingen aan staatssecretaris Vivianne Heijnen van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. Nog geen week later zetten we de volgende stap. We doen een oproep aan installateurs, fabrikanten en groothandels om zich óók achter het Brancheplan te scharen.

Circulair én efficiënt

We kunnen de aarde niet blijven uitputten. Daarom wil de installatiebranche in 2025 20% minder plastic en kartonnen verpakkingen gebruiken. Bovendien zullen de verpakkingen die de branche over drie jaar nog gebruikt volledig recyclebaar zijn. Minder verpakkingen betekent niet alleen een stap naar een circulaire installatiebranche maar óók efficiënter werken en minder logistieke kosten. Genoeg redenen om mee te doen!

Doe ook mee!

De volgende installateurs, fabrikanten en groothandels doen al mee aan het Brancheplan Verpakkingen: Aalberts, TBI-ondernemingen Croonwolter&dros, Comfort Partners en Giesbers, EQUANS, Kuijpers, Rensa, Scheer & Foppen Installatietechniek, Schneider Electric, SPIE, Technische Unie, Unica, Van den Hoff Installatiebedrijf en Wasco. Wilt u óók meedoen? Kijk voor meer informatie en aanmelden op deze pagina.

Download
Download

Heb je een vraag?

Neem dan even contact op met Laurens de Vrijer. Hij is vakspecialist en helpt je graag verder.

Update!

We zijn weer een aantal weken verder sinds de vorige nieuwsbrief. Tijd voor een update!

Veelgestelde vragen

Lees op deze pagina hoe je mee kunt doen, wat het je oplevert, wat de doelstellingen zijn en nog veel meer.
Veelgestelde vragen